Mensen zetten zich in voor dieren

Er bestaan veel goede doelen welke dieren op nummer een hebben staan. Dit is waarschijnlijk omdat dieren wel voor zichzelf op kunnen komen door in de aanval te gaan, maar ze kunnen niet praten. Dus voor zichzelf opkomen kan maar in beperkte mate. Veel mensen zetten zich om deze reden in voor de dieren.

Bekende goede doelen voor dieren

Een bekend goed doel voor dieren is het WWF of ook wel WNF. Het wereld natuur fonds  wil bouwen aan de toekomst waarin de mensen in harmonie met de natuur kunnen leven. Daarbij staat het belang van de natuur natuurlijk voorop. Een ander goed doel welke iedereen kent is KNGF geleide honden. Dit doel zet zich niet in voor wilde dieren, maar juist voor huisdieren en dan met namen voor de blinde geleide honden. Daarmee zetten ze zich ook een klein beetje in voor de mens. Stichting Aap zet zich al jaren in voor de opvang van uitheemse dieren en de preventie hiervan.

Draag zelf je steentje bij

Naast de goede doelen voor dieren zijn er ook nog andere goede doelen. Veel zetten zich in voor zieke mensen en het onderzoek naar ziektes. Een goed doel is een zaak van algemeen belang waar mensen goederen of geld aan kunnen geven of als vrijwilliger werkzaamheden kunnen verrichten. Ook jij kunt goede doelen steunen en zo je steentje bijdragen. Op Goededoelenkaartje.nl kun je heel eenvoudig zelf een kaart ontwerpen online en daarmee het goede doel steunen.

Verstuur een kaartje en steun een goed doel

Goededoelenkaartje.nl heeft een ruime collectie bestaande kaarten waaruit je kunt kiezen en ook het goede doel mee steunt, maar je kunt ook zelf een kaart samenstellen. Je kunt zelf kiezen welk goed je wilt steunen. Van elke kaart die je verstuurt, gaan 50 eurocent naar het door jou gekozen goede doel. Een kaartje is voor elke gelegenheid geschikt, wat ervoor zorgt dat jij heel vaak het goede doel kunt steunen als je je kaartjes verstuurt via goededoelekaartje.nl

Online echte kerstkaarten maken Ún het goede doel steunen